Get Adobe Flash player
Címlap

Hittanverseny

Minden évben megszervezzük a Pécsi Egyházmegye katolikus iskoláinak hittanversenyét, melynek fő témája az idén Szent László király élete, jelentősége és legendái.

Bővebben...

 

KATOLIKUS DIÁKMISE

 

 

Szalagtűző 2017

 

 

Kórustalálkozó 2016

Iskolánk az idei évben 17. alkalommal rendezte meg az Adventi kórustalálkozót,melyet Hanol Ferencné Ági néni kezdeményezett.

Fellépő iskolai kórusok:Mohácsról a Park Utcai Katolikus Általános Iskola, a paksi  Bezerédj Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, a Vak Bottyán Gimnázium kórusa, valamint iskolánk kórusa.

https://www.youtube.com/watch?v=QTtjWUhskzQ

Bővebben...

 

Látogatás az erőműben

 

Alsó tagozatos gimisként már voltunk az erőműben, de csak a látogató központban. Most osztályunk lehetőséget kapott arra, hogy ismét részt vegyen egy látogatáson az erőműben. Ez alkalommal betekintést nyerhettünk olyan helyekre is, ahol eddig nem jártunk, és egy látogatónak nem is igazán jut alkalma bemenni. Ilyen volt például az üzemi terület, ahol körbevezettek minket, valamint a szekunder és primer kör. Az erőműben tett látogatás során sokat tanulhattunk országunk egyetlen atomerőművének működéséről és történetéről. Nagyon élveztük a látogatást és köszönjük a lehetőséget!
 

JÓTÉKONYSÁGI BÁL 2017

 

 

Jótékonysági est

 

http://pecsiegyhazmegye.hu/hirarchivum/1605-jotekonysagi-est-es-iskolafejlesztes-pakson

http://www.magyarkurir.hu/hazai/jotekonysagi-galat-rendezett-paksi-balogh-antal-katolikus-iskola-kepriport

https://www.youtube.com/watch?v=BPFzAzdEf9A&feature=share

 

Családi nap 2016

Fotókat készítette Pécz Anna

https://www.youtube.com/watch?v=K-ZLDJS5Y7g