Tisztelt Szülők!

A kialakult járványhelyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy hagyományos óvodai nyílt napot szervezzünk, ezért engedjék meg, hogy ebben a formában ajánljuk figyelmükbe óvodánkat gyermekük számára. Intézményünk honlapján keresztül az óvodai beíratásig minden szükséges információt eljuttatunk Önök számára. Amennyiben a járványhelyzet engedi, személyes tájékoztatóra is lehetőség lesz. Addig is kérem, figyeljék intézményünk honlapját és Facebook oldalát.

www.baloghakatisk.huwww.facebook.com/baloghantalkatolikusiskola

A 2019 szeptember 1-én, két csoporttal indult, majd három csoportra bővült óvodánk Paks központjában található. A műemlékvédelem alatt álló patinás épület teljesen megújult, a régi stíluselemeket meghagyva, Paks jellegzetességeit kiemelve, modern belső terek várják a hozzánk csatlakozó gyermekeket.

Az óvoda felszereltsége kiváló, az eszközállomány segítségével minden irányú fejlesztés biztosított. A gondosan megtervezett udvar mozgásfejlesztő eszközei esztétikusak, fejlesztő hatásúak, melyek aktív mozgásra késztetik a gyermekeket.

A tornaterem is jól felszerelt, biztosított a mindennapi frissítő mozgás, a heti mozgásos foglalkozás.

Intézményünkben arra köteleztük el magunkat, hogy a keresztény nevelést biztosítva a gyermekek személyiségjegyeit minél hatékonyabban bontakoztassuk ki.

Vezérelvünk: A keresztény óvodapedagógus, mint a gyermekközösség vezetője, a belőle áradó szeretet által vonzza magához a gyermekeket.

Célunk, hogy minden kisgyermek megkapja a fejlődéséhez szükséges segítséget tehetségének feltárásához, hátrányának leküzdéséhez.

  1. szeptember 1-től körzethatár nélkül várjuk a gyermekeket negyedik csoportunkba, mely tiszta kiscsoport lesz és a vegyes csoportba, ahol 3-7 éves gyermekek nevelődnek.

Amit kínálunk:

  • Szeretetteljes, sokféle élménnyel tarkított kiegyensúlyozott mindennapok
  • Játékos hitre nevelés
  • Mozgásfejlesztés, alapozó terápia
  • Néptánc, kézműves, drámajáték foglalkozás
  • Logopédia, fejlesztő foglalkozás

Várunk óvodánkba minden olyan családot körzethatár nélkül, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeikben megvessük az egészséges személyiség és hit alapjait.

Tisztelettel:                                                           Heszné Rauth Ildikó

                                                                                  tagóvoda vezető

Április 2021
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Szent Vér Báta

PAKSIPLEBANIA-removebg-preview.png